ТРАНСВЕРСАЛЬНА ПРОГРАМА ЛІНГВІСТИЧНОЇ ПІДТРИМКИ НАУКОВИХ ТА ОСВІТНІХ ПРОЕКТІВ - Кошкіна, Г. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто програми та проекти лінгвістичної підтримки в країнах ЄС. Проаналізовано проблеми лінгвістичної підтримки в контексті євроінтеграції України. Запропоновано впровадження Трансверсальної програми лінгвістичної підтримки наукових та освітніх проектів в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.