СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ І СУЧАСНІ АСПЕКТИ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ЕНЕРГООЩАДНИХ ПРОЕКТІВ - Маргасов, Д. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Систематизовано сучасні аспекти і визначена стратегія інвестиційних енергоощадних проектів, що може поліпшити екологічність всієї планети і стимулювати до створення виробництв із замкнутими циклами. Подальше управління інвестиційними проектами тяжіє до більш гнучких, адаптивних моделей, що приводить до розвитку більш складних програм і систем.