СКЛАДНИКИ ПОВЕДІНКОВОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ УЧАСНИКА КОМАНДИ ПРОЕКТУ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ - Масленнікова, К. С.; Колеснікова, К. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливості виокремлення складників поведінкової компетенції учасника команди проекту на засадах компетентнісного підходу.