ІТЕРАЦІЙНА МОДЕЛЬ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПОРТФЕЛЯ ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ - Молоканова, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто застосування жорсткого та м’якого системних підходів до управління портфелем проектів, визначено етапи життєвого циклу ціннісно-орієнтованого портфеля розвитку організації, запропоновано ітераційну модель життєвого циклу портфеля розвитку.