ПИТАННЯ ПОБУДОВИ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗОВАНОГО УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТОМ - Назимко, В. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розроблено систему автоматизованого управління проектом на основі алгоритмів нечіткої логіки і штучних нейронних мереж. Обґрунтовано критерій оптимальності команди управління проектом на основі штрафної функції релевантності правил.