ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТІВ В УМОВАХ ВИСОКОГО РІВНЯ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ НА ПРИКЛАДІ ПРОЕКТУ БУДІВНИЦТВА ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ - Пилипенко, І. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розроблено алгоритм збільшення ефективності системи управління проектом з метою збільшення загальної ефективності реалізації проекту в умовах високого рівня невизначеності. Запропоновано механізм аналізу дії факторів впливу на проект та підхід до розробки стратегії їх нівелювання.