ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ «МІЖНАРОДНА ТОРГОВЕЛЬНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК» - Пурський, О. І.; Харченко, О. А.; Бродська, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Наведено результати розробки організаційного проекту «Міжнародна торговельна виставка-ярмарок». Для реалізації проекту використовується матрична структура управління розвитком проекту, що сприяє чіткій структуризації просторово-часового розподілу робіт по проекту та оптимізації розподілу обов’язків серед безпосередніх організаторів виставки-ярмарки. Моніторинг виконання організаціного проекту здійснюється згідно алгоритму Дж. Хофстеда.