СИСТЕМНО-ЦІННІСНИЙ АНАЛІЗ ІНТЕГРОВАНИХ ПРОГРАМ МОЛОЧАРСТВА - Сидорчук, О. В.; Тригуба, А. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано стан молочарства в Україні та обґрунтовано потребу переведення системи молочарства із «наявного» стану у «бажаний» стан. Проаналізовано наукові досягнення щодо управління оцінюванням цінностей програм та означено потребу обґрунтування структури цінностей для інтегрованих програм молочарства.