ВИЗНАЧЕННЯ МІСІЇ, БАЧЕННЯ І СТРАТЕГІЇ ПРОЕКТІВ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ КЛЮЧОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ Заголовок (російською): - Цюцюра, С. В.; Криворучко, О. В.; Цюцюра, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто рекомендації щодо визначення місії, бачення і стратегії управління проектами для діяльності служб з управління персоналом державних органів.