ФОРМУВАННЯ УЗАГАЛЬНЕНОЇ МОДЕЛІ ІНТЕГРАЦІЇ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ПІДПРИЄМСТВА ТА ПРОЕКТУ - Сахно, Є. Ю.; Скітер, І. С.; Двоєглазова, М. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано узагальнену модель інтеграції інформаційних систем підприємства та проекту на основі розробленого комплексу алгоритмів і формалізованої методики формування штучних еталонних границь ефективності на основі узагальнення характеристик інтегрованих систем.