ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕДУРИ БІНАРИЗАЦІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ОБРАЗУ ДЕФЕКТУ ТИПУ «ТРІЩИНА» НА ЦИФРОВОМУ ЗОБРАЖЕННІ - Горда, О. В.; Пузько, О. О.; Коломієць, С. П. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто технологію визначення геометричних характеристик дефекту «тріщина» на поверхнях об’єктів будівництва з врахуванням їх особливостей з точки зору утворення, прояву та представлення на зображенні.