МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ТА ФОРМАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТНО-ВЕКТОРНОГО ПРОСТОРУ ОСВІТНІХ СЕРЕДОВИЩ - Білощицький, А. О.; Лізунов, П. П.; Лященко, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано математичну модель проектно-векторного простору освітніх середовищ, основні напрями застосування векторної алгебри для забезпечення цілісності компонентів мультисистеми проектно-векторного управління освітніми середовищами. Виконано математичну формалізацію проектно-векторного простору. Сформульовано основні визначення методології проектно-векторного управління ВНЗ, до яких належать визначення проектно-векторного простору ВНЗ, проектно-векторного середовища, вимірювань проектно-векторного простору, сутностей проектно-векторного середовища.