ВИКОРИСТАННЯ НЕАРХІМЕДОВОЇ МЕТРИКИ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Мінаєва, Ю. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто нові способи врахування невизначеності, запропоновано розгляд основних понять теорії нечітких множин за допомогою неархімедової метрики. Для представлення нечітких чисел запропоновано використання р-адичних чисел. Наведено приклад.