АНАЛІЗ СТРУКТУРНОЇ МОДЕЛІ КОМПЕТЕНЦІЙ З УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТАНДАРТУ УКРАЇНИ - Колеснікова, К. В.; Лук’янов, Д. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливості представлення і аналізу структурної моделі компетенцій з управління проектами національного стандарту України за версією NCB UA – ver. 3.1. Визначено, що управління процесами підготовки фахівців з проектного управління необхідно здійснювати на засадах системного аналізу загальної матриці компетенцій проектних менеджерів з формуванням осередків знань, які об’єднують в собі певні сукупності компетенцій.