ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ У ПРОЕКТНОМУ УПРАВЛІННІ РОЗПОДІЛЕНИМИ СТРУКТУРАМИ - Осауленко, І. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано особливості існуючих систем підтримки прийняття рішень. Наведено вимоги до СППР, використовуваних у проектному управлінні. Запропоновано узагальнену модель СППР для проектно-орієнтованого управління розподіленими структурами.