ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПРОЗОРОСТІ БЮДЖЕТНОГО ПРОЦЕСУ - Цюцюра, С. В.; Криворучко, О. В.; Цюцюра, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Висвітлено проблеми прозорості та особливостей участі громадськості й представників влади в бюджетному процесі з метою реалізації єдиної кадрової політики в державних структурах та впровадження єдиного ціннісного підходу в управлінні проектами розвитку.