ПРОГНОЗУВАННЯ МОЖЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАГРОЗ ІНФОРМАЦІЙНО-УПРАВЛЯЮЧИМ СИСТЕМАМ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Ляшенко, І. О.; Мурасов, Р. К.; Поплінський, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано підхід щодо прогнозування реалізації загроз живучості інформаційно-управляючих систем спеціального призначення на підставі класифікації та моделі прогнозування реалізації даних загроз.