ПРОБЛЕМА ГОЛОСОВОЇ ВЗАЄМОДІЇ В ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Терейковська, Л. О.; Терейковський, І. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проведено аналіз підходів вирішення проблеми голосової взаємодії в інформаційній системі дистанційного навчання. Сформульовано перелік актуальних задач, пов’язаних з означеною проблемою. Окреслені перспективні шляхи їх вирішення.