ПРОЕКТНИЙ ПОГЛЯД НА ПИТАННЯ ПОКРАЩЕННЯ ВЗАЄМОДІЇ БІЗНЕСУ, НАУКИ ТА ВЛАДИ В УМОВАХ УКРАЇНИ - Тесля, Ю. М.; Білощицький, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Виділені проблеми взаємодії влади, бізнесу і науки на шляху розвитку економіки України. Показана необхідність застосування проектного підходу до удосконалення діяльності владних структур та організацій наукової сфери в напрямку створення необхідних для бізнесу умов функціонування та розвитку.