ФОРМАЛІЗАЦІЯ БАЗОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК СЕРЕДОВИЩА ВЗАЄМОДІЇ ПРОЕКТІВ - Медведєва, О. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано підхід до формалізації проектного контексту корпоративної культури зацікавлених сторін та культурного контексту проекту як базових характеристик середовища взаємодії проектів. За результатами формалізації перевірено наслідок базової гіпотези щодо сутності та механізму управління взаємодією в проектних ситуаціях.