УПРАВЛІННЯ ПОРТФЕЛЯМИ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПРОЕКТІВ СУЧАСНОГО ПІДПРИЄМСТВА В ПРОГРАМНОМУ СЕРЕДОВИЩІ MS PROJECT - Семко, І. Б. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто питання переваги впровадження проектного підходу, а також застосування спеціалізованого програмного забезпечення в управлінні енергетичними об’єктами на прикладі компанії, що працює в сфері хімічної промисловості.