КОМП’ЮТЕРНА РЕАЛІЗАЦІЯ РОЗРАХУНКУ ХАРАКТЕРИСТИК НЕЛІНІЙНИХ ВІТРОВИХ ХВИЛЬ У ЧАСІ І ПРОСТОРІ - Мартиновський, І. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто реалізацію алгоритмів лінійного та нелінійного наближень у моделюванні гідродинамічних характеристик нерегулярних вітрових хвиль у просторі та за часом. Отримане програмне забезпечення призначене для подальших чисельних розрахунків роботи хвильових енергогенераторів під дією вітрових хвиль.