ОЦІНКА МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ CALS-ТЕХНОЛОГІЙ ДО РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ РОЗПОДІЛЕНОГО УПРАВЛІННЯ - Чорна, Н. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто можливість застосування принципів CALS-технологій для використання їх до розв’язання задач розподіленого управління.