ОГЛЯД ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ДІЯЛЬНОСТІ ЕНЕРГОПІДПРИЄМСТВ - Левченко, Л. О.; Кілянчук, О. П.; Повханич, О. Ю. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано огляд порівняльних характеристик найбільш поширених на ринку систем автоматизації фінансового-економічного аналізу. Розглянуто сучасні програмні пакети вітчизняного виробництва, виділено їхні недоліки та переваги. Доведено необхідність розробки нової програмної системи діагностики стану енергопідприємств за показниками рівня фінансової безпеки.