ПОБУДОВА СИСТЕМИ ЯКОСТІ ОКРЕМИХ ОБ`ЄКТІВ РОБІТ ШЛЯХОМ ВНУТРІШНІХ ТА ЗОВНІШНІХ ЧИННИКІВ - Чуприна, Ю. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначення чинників формування якості будівельної продукції та розробка локальної моделі відтворення рівня якості виробничих процесів та продукції.