УПРАВЛІННЯ ПРОГРАМОЮ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНИХ ФІНАНСІВ - Бушуєв, С. Д.; Ярошенко, Р. Ф. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено застосування інтеграції системи знань Р2М та технології постійних покращень Кайзен в управлінні програмою розвитку на прикладі державних фінансів.