ЕФЕКТИВНІ МОДЕЛІ БЮДЖЕТУВАННЯ ПРОЕКТНО-КЕРОВАНИХ НАУКОМІСТКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Чернова, Л. С. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено систему бюджетування у межах проектного управління наукомістким підприємством. Розглянуто інструменти та сценарії організації бюджетного процесу, що є найважливішою умовою досягнення мети проекту та його успішності в цілому.