СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ РЕІНЖИНІРИНГУ ЕНЕРГОМІСТКИХ ГАЛУЗЕЙ - Цюцюра, С. В.; Цюцюра, М. І.; Криворучко, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
У статті розглянуто класифікацію проектів впровадження інформаційних технологій і застосування методологій управління проектами до проектів реінжинірингу.