ІНФОРМАЦІЙНА БАЗА СИСТЕМИ ЕНЕРГЕТИЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Цюцюра, С. В.; Аніщенко, В. О.; Ткаленко, Н. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Статтю присвячено питанням енергетичного менеджменту промислових підприємств. Розглянуто інформаційну базу системи енергетичного менеджменту підприємства.