ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ НА БАЗІ ERPP (ENTERPRISE RESOURCES PLANNING IN PROJECT) ТА APE (ADMINISTRATED PROJECTS OF THE ENTERPRISE) СИСТЕМ - Тесля, Ю. М.; Білощицький, Андрій Олександрович; Тесля, Н. Ю. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливості створення інформаційних технологій на проектно-орієнтованих підприємствах. Показано неповноту формальних засобів управління проектами в умовах матричної організації управління проектами і підприємствами. Запропоновано структуру інформаційних систем управління ресурсами проектів та адміністрування проектів підприємств.