ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ УМОВНО-ЗАМКНЕНИХ СТРУКТУРНИХ МОДЕЛЕЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ Заголовок (російською): - Задоров, В. Б.; Красовська, Г. В.; Красовський, К. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Створено узагальнену інформаційну модель організаційної системи управління, що дасть змогу здійснити універсальним підхід до моделювання таких систем, поступово еволюційно деталізувати елементи моделі, підвищити контроль над процесом системного аналізу та рішеннями, що приймаються системним аналітиком.