ПІДХІД ДО СТВОРЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПОПЕРЕДНЬОГО СИСТЕМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ПІДПРИЄМСТВ - Задоров, В. Б. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто технологічні основи одного із запропонованих підходів щодо створення сучасних комп’ютерних інформаційних систем (КІС) підприємств. Наведено основні принципи проектування КІС на етапі розробки попереднього системного проекту в рамках запропонованого підходу. Обґрунтовано перспективність запропонованого підходу.