ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ТЕРМІНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - Бірюков, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто основні нормативно-правові акти у сфері інноваційної діяльності чинні в Україні. Упорядковані законодавчо визначені терміни та критерії, які слід використовувати для опису суб’єктів інноваційної діяльності під час проведення наукових досліджень.