МАТЕМАТИЧНІ ОСНОВИ ПРОЕКТІВ СТВОРЕННЯ ЕФЕКТИВНИХ ВІРТУАЛЬНИХ ВЕРФЕЙ - Кошкін, К. В.; Дрозд, О. В.; Антикова, І. В.; Мандра, А. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано математичну модель віртуальної верфі, яка враховує послідовність та терміни виконання пакетів робіт у процесі побудови судна. Виконано моделювання створення оптимальної верфі з використанням ресурсів різних виконавців.