МЕХАНІЗМ ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ЕНЕРГІЇ ПРОЕКТІВ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ - Ярошенко, Н. П. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто модель та механізм формування підприємницької енергії в розвитку організацій на основі проектів і програм.