АНТИКРИЗОВЕ МОДЕЛЮВАННЯ В ПРОЕКТАХ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ - Ярошенко, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто принципи антикризового моделювання управління програмами розвитку фінансових установ в умовах турбулентності оточення. Визначено ключові принципи антикризового управління програмами розвитку.