ОПТИМІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЄЮ В ПРОДУКТОВИХ СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ - Лисицін, О. Б.; Катаєв, Д. С.; Єгорченков, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Виділена проблема управління інформацією в проектно-виробничій діяльності підприємств. Визначені класи впливів на зацікавлені сторони проектів та розроблено оптимізаційну модель інформаційної взаємодії в цій діяльності.