МЕТОД ЕКСПЕРТНОЇ ОЦІНКИ РИЗИКІВ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ МОДУЛЬНО-РЕЙТИНГОВОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ - Данченко, О. Б.; Царик, Т. Ю.; Савельєва, Т. В.; Занора, В. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано метод експертної оцінки для оцінювання ризиків освітніх проектів в умовах модульно-рейтингової системи навчання.