ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ СТАНУ СУЧАСНОГО ДОКУМЕНТООБІГУ ТА ДІЛОВОДСТВА - Діхтяренко, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано сучасний стан документообігу у державних вищих навчальних закладах. Виділено основні причини гальмування впровадження систем електронного документообігу. Розглянуто безкоштовні сервіси для роботи з документами, як один із варіантів формування документообігу в організації.