ОПТИМІЗАЦІЯ АКАДЕМІЧНИХ РЕСУРСІВ ВНЗ ЧЕРЕЗ П’ЯТИСЕКТОРНУ ВИРОБНИЧУ ЕТАЛОННУ, ІЄРАРХІЧНУ ДЕКОМПОЗИЦІЮ РЕСУРСНОГО СЕРЕДОВИЩА - Жованик, В. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано процес формування інтегрованого управління через основні види ресурсів ВНЗ задіяних в проектному циклі, інструментарієм якого є економічний моніторинг і процес моделювання ресурсів, при якому передбачається використання оптимального методу управління ВНЗ.