РОЗРОБКА ЗАГАЛЬНОЇ КОНЦЕПТУАЛЬНОЇ МОДЕЛІ ДИСТАНЦІЙНОГО РОЗГАЛУЖЕНОГО КУРСУ - Федусенко, О. В.; Рафальська, О. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Наведено опис існуючих платформ дистанційного навчання та проведено їх порівняльний аналіз; розроблено загальну модель дистанційного нелінійного курсу.