МЕТОД ПОРТФЕЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ДЛЯ ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ ТОРГОВИХ МЕРЕЖ - Бушуєва, Н. С.; Гиба, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Здійснено характеристику особливостей портфеля проектів розвитку торгових мереж. Запропоновано новий підхід в управлінні розвитком торгових мереж. Розроблено метод формування портфеля проектів розвитку торгових мереж.