СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТРІАДНОЇ МЕТОДОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ - Рач, В. А.; Россошанська, О. В.; Россошанська, О. В.; Медведєва, О. М.; Медведєва, О. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано визначення та розроблено модель базового поняття тріадної методології управління проектами як єдиного цілого трьох складових. Формалізовано основні положення, стан та тенденції розвитку тріадної методології управління проектами.