ЗАДАЧІ ПОБУДОВИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ - Гайна, Г. А.; Золотова, Н. С. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто чотири основні типи задач, які необхідно розв‘язувати у процесі автоматизованих навчальних систем для навчання САПР.