КОНЦЕПЦІЯ БАГАТОМОДЕЛЬНОГО ПІДХОДУ ДО РОЗРОБКИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ СИСТЕМ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ У МІСТОБУДІВНИЦТВІ - Гайна, Г. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто підходи щодо створення системи підтримки прийняття рішень у містобудівництві з використанням сучасних інтелектуальних інформаційних технологій. Визначено напрям досліджень, проаналізовано переваги і недоліки інтелектуальних моделей, запропоновано концепцію гібридної інтелектуальної системи у містобудівництві.