НОВІТНІ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНІ МОДЕЛІ УПРАВЛІННЯ ПІДГОТОВКОЮ БУДІВНИЦТВА НА ЗАСАДАХ ДЕВЕЛОПМЕНТУ - Поколенко, В. О.; Лагутін, Г. В.; Тугай, О. А.; Куліков, П. М.; Борисова, Н. О.; Приходько, Д. О.; Чуприна, Ю. А.; Скакун, В. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано комплекс організаційно-технологічних моделей управління підготовкою будівельних проектів на засадах девелопменту, які забезпечують замовнику здатність передбачити настання форс-мажорних подій та врахувати їх наслідки щодо зміни головних параметрів прийнятого варіанта підготовки будівництва.