АНАЛІЗ ЗАДАЧ СПІВВІДНОШЕННЯ АПАРАТНИХ І ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ ПРИ ПОБУДОВІ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ АВТОНОМНИМИ ОБ’ЄКТАМИ - Скіданов, В. М.; Забава, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Обґрунтовано необхідність оптимізації співвідношення апаратної та програмної складової мікропроцесорних систем керування автономних об’єктів, наведено конкретні приклади, запропоновано підходи до програмної реалізації довільних комбінаційних логічних функцій.