Композитно-розподілена організаційна структура управління стратегічною програмою розвитку міста - Берулава, Д. З. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто організаційні структури для управління стратегічною програмою розвитку міста. Розроблено композитно-розподілену організаційну структуру, обґрунтовано її доцільність для управління стратегічною програмою. Наведено схему такої структури, де виділено територіальні координатори програми в районах міста, інші члени групи управління програмою, визначено їх відповідальність.