Управління розвитком проектно -орієнтованих огранізацій на основі комплементарних цінностей - Рогозина, В. Б. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто механізми управління проектами розвитку організацій на основі моделей комплементарних цінностей. Запропонована модель базується на основі компетентнісного підходу в управлінні проектами і дозволяє оцінювати баланс інтересів зацікавлених сторін проектно-орієнтованих організацій.