Проекти створення та використання альтернативних джерел енергії - Семко, И. Б.; Борисова, Н. И.; Копыл, Д. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто питання управління проектами альтернативної енергетики для подолання проблем, що накопичились в енергетичній галузі. Альтернативна енергетика розглядається як сукупність проектів, що пов’язані з впровадженням та використанням нетрадиційних та поновлювальних джерел енергії. За основними параметрами, що характеризують проект, проведено класифікацію проектів альтернативної енергетики.